Over Meducare

Meducare richt zich voornamelijk op beroepseducatie in (protocollaire) eerstehulpverlening. Tevens bieden we ambulance repatriëring en evenementenhulpverlening aan en kunt u bij ons ook terecht voor begeleiding/training van traumahonden en hondengedragstherapie.

Sinds de oprichting in 2002 willen we een verschil maken. Een verschil in diepgang, veelzijdigheid en flexibiliteit op het gebied van spoedeisende hulpverlening. De eigen ervaringen uit de praktijk koppelen aan theorie en dat weer op een aantrekkelijke, humorvolle manier aanbieden. Nu bieden we alleen nog maar maatwerktrainingen aan en zijn een instituut voor kort beroeps onderwijs. Als zodanig zijn we ook aangesloten bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Alle trainingen vallen bij ons onder de kapstok “incidentmanagement”.

We leveren dus alleen maatwerkonderwijs in incidentmanagement, van receptionist tot ambulancechauffeur, van werkvloer tot ver daarbuiten, waarbij ook de rol van het management niet vergeten wordt. Het omgaan met uitdagingen is daarbij nog steeds onze dagelijkse kost. Bijkomend voordeel; als onderwijsinstituut hanteren we het 0% BTW tarief voor al onze beroepstrainingen.

Lees meer informatie in de brochure van Meducare.

Meer over de oprichter