Maatwerktraining incidentmanagement

“Ik heb in deze ene dag méér geleerd dan in de jaren hiervoor!”, een compliment wat we regelmatig horen tijdens onze lessen maar tegelijkertijd roept dit ook verbazing op. Bij ons is de startvraag namelijk altijd: “Wat wil je vandaag leren? Waar heb jij, of de organisatie behoefte aan?”. Als cursist maar natuurlijk ook als klant. Of u nu bij een apotheek werkt of bij moet scholen voor Code 95 als beroepschauffeur. Kijkend naar de risico’s inventariseren we de behoefte en noodzaak van de inhoud van de training. Geen standaardopleiding maar altijd maatwerk geënt op een beroepsprofiel! En uiteraard conform de laatste arbowetgeving (2019) en CBR/CCV zodat u ook zeker weet dat u wettelijk voldoet.

Veiligheid is iets dat alle lagen beslaat binnen een maatschappij en organisatie. De receptionist die de telefoon oppakt en een melding binnenkrijgt of juist gaat doen. De directie die wil weten hoe ze moet handelen bij een calamiteit, welke zaken prioriteit verdienen en welke niet. De semi professional die tools en skills wil beheersen die in noodsituaties werken en het verschil maken. Of hoe om te gaan met de officiële diensten, de pers, familie van een gewonde, andere belanghebbenden? Hoe te communiceren bij een noodgeval? Wat wel/niet registreren? Nazorg?

Dit alles overstijgt standaard BHV lessen en dient te worden ingevuld vanuit een aanvullende (beroeps)opleiding, op niveau, vanuit de juiste beginsituatie. Neemt u vooral contact op voor een kosteloos adviesgesprek waarin we samen kijken naar de (on)mogelijkheden. U zult verrast en versteld staan van de vele mogelijkheden!