Medische hulpverlening

Als u naar een evenement gaat wilt u natuurlijk graag dat ook daar een voorpost is van professionele hulpverlening. Vaak ziet u dan grijs of geel geklede mensen, zittend op een stoeltje, gezapig voor zich uit kijkend, wachtend op een “slachtoffer’. Niet echt vertrouwen wekkend.

Meducare bemiddel en levert medische hulpverlening van alléén (semi)professioneel niveau. Van hulpverlener tot evenementenambulance. Bij ons géén goed bedoelende vrijwilligers maar mensen die hulpverlening op een hoger niveau (min. cat3) omarmen. Die ook betaalt krijgen en waarvan men meteen duidelijk een professionele houding en aanpak ervaart. Dát is ook wat mensen nodig hebben bij een eventuele calamiteit, hoe klein of groot ook.

Betekent dat meteen dat we alleen grote evenementen aannemen? Nee, iedereen kan een beroep op ons doen. Samen kijken we dan eerst naar de risico’s van het evenement. Gaan stap voor stap na wat wel en wat niet meegenomen moet worden en leggen hiervoor eventueel ook contacten met locale overheden. We schuiven aan bij vooroverleg en evalueren na, wel of niet met een uitgebreide schriftelijke onderbouwing. En ja, dan bent u niet voor een appel en een ei klaar maar onze prijs zal u toch positief verbazen.

…of is dit ook bij u de sluitpost?